Veckoprognos 21-25 aug 2016

Söndagkväll är kommen och med den släpper jag också kommande veckans prognos, mån-tors. Vad kommer denna vecka att bjuda på för planetariska fluider? Läs om den hårda aspekten Mars/Saturnus som dominerar denna vecka.

Söndagen är här, jag är sjuk och kraftlös, men solsystemet slutar inte att röra på sig för det :) Därför kommer här veckans prognos.

 

Måndag 06.00

 

Jag hoppas att alla fick ut så mycket av söndagen som möjligt, för måndagen fortsätter i  samma aktiva anda, om inte snäppter värre. Människor fortsätter att vara riskfyllt impulsiva, häftiga i sitt sätt att övertyga andra på och framför allt otåliga inför att få igenom sin vilja och göra saker på sitt sätt. Den hårda konjunktionen mellan Mars och Saturnus totalt och brutalt aspekterad i en dryg T-kvadrat bringar då inget lyckosamt eller trevligt alls. Det är helt klart en förhöjd risk för olyckor och sjukdomar, speciellt rätt våldsamma och häftiga olyckor, speciellt benbrott och eld är förekommande.

 

Vill man använda denna aspekt på individnivå så gäller att det dels var försiktig men man kan även på ett väldigt effektivt sätt genomföra de saker som man vill, och man envist fortätter att jobba på och kanalisera sin energi och handlingsföring envist och strukturerat. Ge inte upp! Det kommer att löna sig sedan. 

 

Imorgon förmiddag är dock rent en rent av farlig dag,  så jag kan inte understryka nog hur viktigt det är att vara ytterst försiktig med vad man gör, och framför allt att göra saker i långsammare tempo gör att man kan undvika potentiellt farliga situationer. Försök inte att resonera med andra människor under måndagen i den mån det går, utan tillåt dem att tro sitt. Att övertyga någon och få dem att byta ståndpunkt kommer vara så gott som omöjligt imorgon.

 

Det är inte en dag som det kommer att ösas kärlek överallt så att säga, både Venus och Månen (kvinnliga planeter som styr relationer, ömhet, närhet, kärlek, känslor, etc) står båda hårt aspekterade i tecken som är främmande för deras mjuka och ömma energi. Månen är hårt styrt av Uranus i Väduren, och Venus fortsätter att vara torr och autistisk i Jungfrun utan några harmoniska aspekter som mjukar upp den. Energinivåerna kommer att vara på topp igen och många kommer uppleva "energi-rushar" under förmiddagen och plötsliga och oförklarliga infall av både livlighet och egentligen våldsamhet. Teknik och övriga elprylar kan mycket väl gå sönder, sluta fungera eller försvåra vårt vardagliga arbete under morgondagen. 

 

Detta elände, förhöjd aktivitet, högljudda diskussioner, våldsamheter och extrema saker kommer att abrupt ta slut natten till tisdag. Då byter nämligen både Sol och Måne tecken till lugna och stabila jordtecken; Oxen och Jungfrun. Håll ut och var inte frustrerade imorgon, det kommer att bli en stor förändring till tisdag.

 

Tisdag 06.00

 

Kontrasten från måndagen kommer att bli väldigt påtagligt för många. Den eldiga och något påfrestande, men även produktiva, energin är nu så gott som bakom oss. Den något olyckliga Mars/Saturnus-konjunktionen som kan bidra till olyckor som kan ske till följd av till exempel berusning, vatten eller eld, står sig väldigt stark. MEN, nu har Solen och Månen vandrat över i Jungfrun, respektive Oxen och tillåter att vara mer detaljerad och praktisk i sitt arbete och hemma, samt känna en trygghet och harmoni, samt njuta lite extra av livet. 

 

Det är fortsatt ganska torrt och kallt på kärleksfronten för många, till följd av så många planeter i Jungfrun som inte prioriterar ömhet eller yttrande av känslor, däremot är det fortsatt, och nu desto mer, strålande tillfälle att fortsätta göra alla dem där praktiska sakerna hemma som man alltid skjuter upp. Vi kommer att bli mer flitiga på jobbet på tisdagen och det kommer inte längre finnas en nisse som försöker dra till sig allas uppmärksamhet och berätta häftiga historier. Istället kommer vi fokuserat sitta vid våra arbetsplatser och faktiskt arbeta riktigt hårt. Tisdagen kan komma att bli en lugn och mysig dag helt enkelt, där man får mycket gjort och känner sig tillfredställd med livet.

 

Onsdag 06.00

 

Onsdagen blir en enda stor orkester i stabilitet, lugn och harmoni. Månen i Oxen gör en enorm trigon av harmoniska aspekter till både Venus i Jungfrun och styrks av Pluto i Stenbocken. Det är en jords dag helt enkelt och vi som är födda i jordens element kan skatta oss lite extra lyckliga på onsdag. Detta gäller Jungfruar, Oxar och Stenbockar.

 

Onsdagen råkar också vara vederbörandes födelsedag och jag kan inte annat än glädjas åt att inte bara få ha Solen på samma plats i Zodiaken där min egen födelsestol står på onsdag, men även få njuta av en harmonisk Oxemåne som tillåter samklang, frid och njutning. Vilken grej. Var lite mer fysiska under onsdagen med era medmänniskor, nära och kära, njut lite mer av vardagliga ting. Ät god mat, ligg i mjuka sängar och tillåt er själva lite kroppslig enkel njutning. Många av oss kommer gå runt och må väldigt bra på onsdag, men desto mer kvinnor än män. Männen är fortsatt fientligt och våldsamt inställda till följd av Mars/Saturnus-konjunktionen som är fortsatt hårt aspekterad av Neptunus bland annat. Snälla, män, bli inte för fulla, det är då ni kan tappa greppet.

 

Men i stort är onsdagen en stor njutning och tillfredställelse för många. Eftermiddagen kommer vi till och med känna lyckorus och vara nöjda med livet under någon egentligen anledning (förutom mig som får vara födelsedagsbarn:)). Onsdageftermiddag och kväll kommer vara ett strålande läge att shoppa, kramas med sina respektive och få ur sig sina känslor i storslagna harang. Man kommer ha lätt och nära till känslor och bokstavligen ösa ur sig dessa över andra människor, i full konsonans med resten av omgivningen. Grattis tlil mig återigen som får fylla år på en sådan strålande dag, jag kan inte annat än vara glad. 

 

Torsdag 06.00

 

Torsdagen börjar lite mer kämpigt på individnivå, med en kvadratur mellan Månen som träder in i Tvillingarna och Solen i Jungfrun. Här kommer vi kämpa en del mellan önskan och vilja, dvs, vi kommer att vilja göra saker som gör oss trygga som samtidigt är helt främmande för vad vi egentligen borde göra för att tillfredställa vårt jag och håla ihop vår identitetsupplevelse. Ett exempel vore att man pratar  mer än vanligt med sina kollegor till den grad där man känner att man försummar sitt arbete på ett oacceptabelt sätt. Ett annat exempel är att man spenderar torsdagen med att planlöst ta tag i saker utan att lyckas slutföra dessa och blir ständigt distraherad utan att kunna fokusera. Jag har fått äran att ha en sådan aspekt i min födelsekarta i exakt samma position (Jungfru/Tvilling) som kommer att uppstå i torsdagmorgon. Mitt råd är att inte låta er nedslås av ni inte beter er som vanligt och så tillfredställande som ni hade velat, det kommer helt enkelt att gå över ganska snabbt. Torsdagen kommer i övrigt kännetecknas av väldigt samtaliga och öppna människor, nya kontakter, mycket kommunikation och föränderlighet. Framför allt lätthet till att hoppa från en sak till en annan, byta samtalsämnen och överösas av saker på sociala medier kommer vara påtaglig. Prata på, det är en sådan dag. :) 

 

Torsdagkvällen kan komma att bli mycket problematisk, speciellt från kl 17 och framåt. Många av oss kommer att vara alldeles för snackiga, ha svårt att hålla fokus, vara spridda i ord och handling, samt tvinga på andra sitt dravel med mer våld än man kan tro. Jag ser framför mig att vi kommer att få en stor nyhet på torsdagkväll som har något med våld att göra. Jag vill också förvarna att många av oss kommer att tappa känslan av trygghet på torsdagkväll som istället kommer att ersättas av en känsla av ensamhet, nedstämdhet och potentiella sjukdomar är också nära till hands, speciellt sjukdomar som rör lungorgan och andningsvägarna. Försöka att muntra upp er på torsdagkväll och ha gärna någon att prata med, det kan lätta på trycket. Överlag är torsdagkväll och natt väldigt tuff så var beredda på det. Det lättar dock på fredagmorgon markant. Låt er inte bli nedslagna.

 

Med dessa ord så önskar jag mig själv framför allt en trevlig vecka och att få fira min födelsedag så bra det går!

 

 

 

 

Write a comment

Comments: 0