Veckoprognos 15-18 augusti 2016

 

 

 

 

 

 

 

Söndagen är kommen och med det, kommande veckans astroprognos. Veckovisa prognoser behandlar alltid mån-tors, och på torsdagskvällarna kommer helprognosen ut. Rutiner kan man inte får för mycket utav tyckte mitt pragmatiska sinne :)

 

 

Måndag 06.00

 

Veckan startar ganska tungt med Mån/Pluto-konjunktionen (Månen passerar Pluto och dessa står i direkt anslutning till varandra imorgon bitti), i Stenbocken. Här går Månen bet i Stenbockens och Plutos hårda händer, och sinnesstämningen är väl inte direkt på topp så att säga. Det är ingen myspys-morgon med familjen, kärleksförklaringar från respektive och långa kramar i hallen. Alla är lite mer "hårda" och allvarliga än annars. Vi kan uppleva en "tryckt" känsla, störningar i sitt annars harmoniska humör, allvarsamhet, att man har svårt att ge utlopp för djupa känslor och att auktoriteter är mer allvarligt inställda till en än vanligt. Ni som är chefer ska vara försiktiga med att piska era anställda för hårt, de kommer att jobba hårt ändå. 

 

Däremot är denna konjunktionen välaspekterad av andra planeter och under måndagen är vi helt klart inställda på att utföra arbete, strukturerat närma oss dagen med alla dess uppgifter och slänga alla onödiga emotioner och lösa känsloflöden överbord. Osäkerhet, tvivel och emotionell labilitet är som bortblåst denna måndag. Även vi av kvinnligt kön som är nära den tiden på månaden är ovanligt stabila denna vecka. Seriositet, struktur, arbetsvilja och saklighet är helt klart ledorden i början på denna vecka.

 

Barn och ungdomar kommer att känna ett stort tryck från sina föräldrar och andra auktoriteter denna måndag och kommande dagar i veckan, till sitt förmodligen, stora förtret. Mycket klagande kommer höras i skolkorridorerna och hemma vid matbordet. Var inte mer stränga än van ni behöver trots att det känns som att det behövs att vara mer sträng än vanligt. Måndag och tisdag är utmärkt dag för att ta alla typer av seriösa samtal på jobbet och privat, människor kommer att reagera förvånansvärt rimligt och sansat även på de mest absurda nyheter. Det är även väldigt bra dagar för att sätta strategier framåt, planera, skala ner, strukturera upp och sätta mål. Atmosfären vill att vi ska ordna upp saker i vårt liv och få en tydligare bild av vår verklighet, förankrat i vad vi kan uppnå målmässigt som går att mäta och ta på. Även den något kärlekslösa och torra Venus i Jungfrun talar för detta. Väldigt få kommer att lyckas med att gråta kommande dagar. :) Bra för vissa, mindre bra för andra.

 

En stark, eldig och angelägen Mars i Skytten och den lysande, spektakulära Solen i Lejonet bidrar till att det är lättare att agera och vara aktiv, så söla inte! Skrid till verket nu när det är enklare än annars. I synnerhet Lejonbarnen kommer att ha en strålande vecka framför sig då mycket oväntat och trevligt kan hända, äventyren löser av varandra, samtidigt som det går att behålla lugnet och seriositeten, och utföra det som man planerat, eller planera tydligt framåt.

 

Tisdag

 

Tisdagen fortsätter i samma anda, Månen är kvar i Stenbocken fram till cirka 14.00, så hela förmiddagen är fortsatt grymt bra för att få så mycket planeringsarbete gjort som möjligt inför kommande veckor. Fortsatt bra möten. seriösa samtal och människor är inställda på att jobba hårt. Verkligen strålande astrologiska förutsättningar för många som är åter från sin semester och ska kicka igång hösten och dess planering. För er som råkar vara lediga så är detta en ypperlig dag för att fortsätta styra upp hemma, dona med allt praktiskt och planera inför kommande veckor och månaderna. Lägg upp en plan för din träning, den där dieten, projektet eller vad det nu än kan vara. Planeringen kommer att så gott som rinna ur dig och gå bra till när det väl är dags. Det är en superb dag för att starta saker helt enkelt, som man vill ska vara långtgående. Inge bra dag för dejtade, kärleksförklaringar, djupa snack och sådant som har med känsor att göra. Spara det tills slutet på veckan. Undvik dejter och läs en bok i strategi istället är mitt råd. :)

 

Onsdag 

 

Redan på tisdagseftermiddag lättar allvaret en hel del och vi blir istället betydligt mer kommunikabla, lättsamma och öppna, när Månen gör sin entré i den excentriska Vattumannen. Onsdagen är strålande för att träffa vänner, jobba med och hantera all form av information, dvs skriva och sammanställa saker. Många kommer känna en lättnad och en öppenhet gentemot sin omvärld, man kan med lätthet snåra in sig i diskussioner kring rymd, konspirationer och esoterik. Det här är en utmärkt dag för att sätta digitala strategier och jobba med digitala medel mer än vanligt. Generellt sett är veckan bra för att ta in och uppfatta ny information, då Merkurius närmar sig Jupiter i Jungfrun. Läs den där boken som du aldrig förstått dig på, försök att ta dig relativitetsteorin eller annan "tung" information som annars inte ger sig. Jungfruns "bryta ner saker i detaljer" energi gör det betydligt lättare att ta till sig och sortera information, samt att få ur sig den i vettigt format. Så skriv!

 

Torsdag

 

Torsdagen kan komma att bli något kaotisk för en del, då Månen aspekteras av Uranus under morgonen och gör samtidigt en opposition till Solen, vilket i folkmun kallas för fullmåne. :) Så försök att lägga alla nystarter på hyllan, ägna dagen åt administration och arbete som är av mindre allvarlig sort, och framför allt avslutande arbete, blir av med surdeg kort och gott. Ta dagen i akt för att reflektera, prata mer med kolleger och dina närmsta, ta det i synnerhet lugnt på kvällen och spendera den gärna med dina andra halva i djupa samtal eller långa kramar. Konflikter kan lätt komma upp under torsdagen och speciellt på kvällen, så prata gärna men håll det kärleksfullt. Kramas mycket :) Månen äntrar Fiskarna kl 18.00 torsdagskväll vilket gör att man blir desto mer bölig, sentimental och altruistisk. Lägg tid på era husdjur och barn på torsdagskvällen.

 

Det är också väldigt lätt att vara impulsiv under torsdagen, så försök tänka efter både en och två gånger innan ni säger eller gör något, det kan medföra konflikter lättare än annars. Mars börjar nu närma sig sitt möte med Saturnus i Skytten som kan komma att bli rätt allvarligt, och det kommer för enskild individ kännas av som att "plikten kallar", men kanske något mer framåt helgen och desto mer i början på nästa vecka, jag återkommer till det. På torsdag och framåt är det även helt klart en förhöjd risk för allehanda olyckor, i synnerhet olyckor som har med eld och vassa föremål att göra. Slagsmål, benbrott och dylikt kan också förekomma mer än vanligt, så var verkligen försiktiga. Torsdagskvällen kommer ge många svårt att få ro vid sänggående, kom ihåg det och ta inte det på så stort allvar, men ha det med er.

 

Sammanfattningsvis så är det här veckan bra för att jobba hårt, planera, strukturera och påbörja saker fram till torsdag. Torsdagen bör tas sig an med största försiktighet då fullmåne kommer att ge den svåraste aspekten denna vecka. Spendera den hemma i fullkomligt lugn och ro med familj. Använd den här veckans energi till att hinna med mer än vanligt med Mars starka eld, och skriv och läs mycket i symbios med Merkurius/Jupiter konjuktionen i Jungfrun. Att använda ord kommer att bli lättare i stort och desto lättare för dem som redan sysslar med något som har med information och ord att göra. Kanske släpps någon stor nyhet globalt i samband med denna konjunktion. 

 

Med dessa ord avslutar jag denna veckas prognos. Mycket intressant nu på någon när både Mars och Merkurius rör sig mot seriösa konjunktioner, speciellt Mars/Saturnus i Skytten kommer bli tufft tror jag. Men oroa oss för det ska inte göra förrän mot helgen, då nästa prognos kommer ut.

 

Håll till godo och ha en strålande vecka!

 

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Mathias (Saturday, 10 June 2017 07:53)

  PS Förresten, har Skytten i 9:e huset. Tydligen mindre vanligt...?

 • #2

  melissa barbara (Wednesday, 31 July 2019 15:13)

  Jag är här för att kommentera mitt personliga möte med en stavspelare som har hjälpt mig att återställa harmonin i mitt äktenskap och han har också gett mitt liv en ny mening. Jag vill att ni alla ska veta att prästmanuka hjälpte mig att återställa freden i mitt äktenskap som förstördes återställdes tillbaka och min man är tillbaka till huset och har tagit fullt ansvar för familjen och även han har blivit befordrad på kontoret med hjälp av präst manuka ord är helt enkelt inte tillräckligt för att säga tack. Du är verkligen en välsignelse för människovänlig prästmanuka. om du vill träffa den här mannen och få ditt problem att lösa hans e-postadress är lovesolutiontemple1@gmail.com Mrs.barbara

 • #3

  maria (Saturday, 05 October 2019 00:08)

  Hello, it is difficult to see your true love take a different direction. Hello everyone, my name is Maria Luke. I have been married for 20 years. One day, my husband told me that he could not continue our marriage because he had seen another woman decide to ask for help and find someone with my similar story online, how his marriage was restored and that I feel my change of history, I live happy with my husband, as when we got married, we strengthen our love for all and I also discover that my husband had a negative influence, I am very grateful to this person for help, if you need help contact.info, whatsapp 2349061570504